Mitt i veckan..

Denna veckan är lite speciell, för att båda mina bästa vänner fyller år. Jag träffade måndagsbarnet Hanna i förra veckan, över middag och fika med Emma. Och i söndags åkte jag till Göteborg för att umgås med söndagsbarnet Lelle. Kom hem igår (onsdag). Ni är båda två helt underbara människor, är så glad för att kalla er mina närmaste vänner. 
 
Hanna. Du och jag firar sex år i år, och har man hållit ihop så länge ska man (enligt något) föralltid vara vänner. Och jag tror på oss! Ska bli superskoj att bo närmare dig, så vi kan träffas lite oftare. Alla äventyr vi gjort tillsammans är minnen jag kommer ha med mig för evigt, och jag hoppas att vi kommer göra många fler minnen tillsammans!
 
Lelle. Vi firar inte sex år, men vi firar tre år! Not bad! Men från att vara en person som satt svart och tyst i ett hörn med två andra svarta tjejer till att komma och bli min bästa vän i stort sätt *poff* på studentveckan, är jag glad att jag var full nog att just du fick dåligt samvete och var tvungen att ta hand om mig! Jag vet att även vi kommer att förbli vänner tills dödens skiljer oss åt, då kan vi se tillbaka på allt dumt vi gjort! 
 
Med detta sagt, jag älskar er, mina två favoritlumpar! <3
 
 
Hanna skrev

Vad gullig du är! Pusspuss ♡♡♡ men fy fan vad vi såg ut... hahaha

Den 2014-08-21 klockan 20:16:56.
Lelle skrev

Du är bäst Dessman! Jag är också glad att du var full, och att jag var "tvungen" att hjälpa dig! Hahaha. ♡

Den 2014-08-22 klockan 22:56:59.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo