Fredag

Är hemma under helgen och är hundvakt. Tack vare en av de bästa lärarna jag haft fick jag skippa den obligatoriska fredagen. Skrev utvärderingen av kursen igår istället. Kommer sakna radiokursen, gruppen (som jag fortfarande går i samma klass som, men ändå), vårt redaktionsrum och vår otroligt fina tavla! Nästa vecka börjar en mindre rolig kurs om politik och lagar. Not my thing. Inte världens bästa lärare heller. Men den är ju bara 10 veckor (föröker se det som positivt).. 
 
Har varit duktig och sökt lite sommarjobb idag. Har velat gå ut till butiker i Kalmar, men har haft mycket i skolan och till råga på allt när det väl lungnat ner sig ska jag bli sjuk! Unbelievable!
 
Såg en film igår som heter "The Spectacular Now". Inte jättebra men de var inte de jag ville tala om. Skådespelarna var Shailene Woodley och Miles Teller. De spelar tillsammans i filmen "Divergent". Shailene spelar även tillsammans med Ansel Elgort från "Divergent" i filmen "The Fault Is In Our Stars. Har det lixom blivit en grej att skådespelarna från "Divergent" ska spela tillsammans i andra filmer? Vem blir nästa kille från "Divergent" att spela en förälskad kille till Shailene?  
 
Ha en fin helg! 
Kram. 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo