Långt inlägg

Det har varit en ledig fredag för mig. 
Första som hände var att Hanna ringde och väckte mig (tur de, hahaa). Åkte sedan in till Kalmar och åt kinabuffé med henne. Vi har inte träffats på en månad, sjukt när man tänker efter! Men båda har haft mycket i skolan. 
 
Efter att ha lämnat av henne vid stationen tog jag mig en liten promenad till bokhandeln för att kolla in bokrean. Köpte ingen bok, men är lite sugen på att läsa "Gatukatten Bob". Men kan läsa de böcker jag har först! :P
Åkte sedan till Hobbex och köpte lite grejer till pappa, var på ICA Maxi och handlade lite och åkte sedan hem till min lilla stuga på Öland. 
Gick och knackade på hos mina hyresvärdar men de var inte hemma så städade lite innan jag satte mig vid datorn och fortsatte mitt musikquiz som nu är klart! Så jävla bra är det! :D hahaa.
Hörde barnskrik och visste då att hyrsvärdarna var hemma så gik och knackade på och sa då upp min stuga. Den förste april ger jag mig av för gott! (Känns så jäkla bra!)
 
Vad har jag mer gjort? hmm.. Jo, kollat lite i min bok "Politiska ideologier i vår tid". Låter det intressant? För det är det inte.. hahaa. Men som min hyresvärd sa.. "Man får lära sig att gilla det". Men måste mata mig igenom det oavsett.. 
 
Jag har tagit mig en underbar dusch, fotbadat, fixat naglarna och varit en "typisk" tjej. 
 
Nu sitter jag i min badrock och inser att klockan är alldeles för mycket! MEN jag ska läsa ett kapitel av "Femtio nyanser av frihet" innan jag ska sova. Har inte hunnit (orkat) läsa något om min älskade Mr. Grey. 
 
Och imorgon kommer mamma. Vi ska ta en shoppingdag i Kalmar. Ser jag fram emot! :D  
Ha en trevlig helg!
Kram, 
Desireé.
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo