Femtio nyanser av honom

God kväller!
 
I helgen var jag hemma i Frödinge. Fick mig ett par örhängen på alla hjärtans dag, ett Elvis vin och en söt liten blomma. Tack mamma och pappa. :)
 
Var kanske inte den mest sociala i helgen då jag bara läste, och läste och så läste jag lite till. 50 shades of grey alltså. Jag tyckte boken var riktigt bra, men det kan ju egentligen tala för sig själv för det är inte ofta jag läser en bok på ca 550 sidor på två dagar.. Bok nummer två är redan beställd! (Längtar lite smått till helgen!!!) 
Var på bion idag med en från klassen och två andra (också från klassen), men vi hade bokat separat så vi satt utspritt. Såklart är (oftast) böckerna bättre då de är mer detaljerade och lika så var det nu i detta fallet. Men tycker endå de lyckats bra med filmen! Ger den en 9/10! :)
När vi väl var ute ur biografen skulle Lindah och jag höra vad de andra två från klassen tyckte och de gillade den verkligen inte. Kan tänka mig att antingen gillar man storyn eller inte.. 
 
Överlag är det bra. Sista veckan av kursen radioproduktion. Nästa vecka börjar vi rättsjournalistik. Bra att det är lite slappt då jag har Mr. Grey på tankarna.. hahaaha 
Har även skrivit på kontraktet till min lägenhet, inflytt förste april! Wiiiieee :D 
 
Detta var allt för mig! 
Puss & hej!
Läs om Mr. Grey! 
 
Där fick jag till det ;) hahaa
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo