min praktik då ... :)

tänkte berätta lite om min praktik i gbg..
praktikplatsen. tatti och jag var i en byggnad där de håller på med forskning på djur. de första 4 dagarna var jag nere hos mössen. jag städade burar, lärde mig datasystemet om alla möss, avel mm... efter att jag vatt där i 4 dagar skulle jag va 4 uppe - hos stordjuren - hund, katt, gris, kanin mm.. där fick jag oxå städa, busa med djuren mm.. det jag tyckte va så bra va att nu vet jag att forskningsdjur har det väldigt bra .. de får så mycket kärlek de bara kan :)
en annan sak : varje morron gick vi förbi en lekpark och varje dag var det 3 små söta ekorrar där, de livade verkligen upp innan man kom till dödens backe - jag menar de verkligen !.
fritiden. ägnades mestandels åt att spela kort - 7:an (inte jättekul att spela 2 då men man får ju göra de bästa av situationen), finns i sjön, 3 kort, stress och memory. affären va vi typ stamkunder på, vi va på nordstaden o shoppade, universeum, och på bio efter lite *host* tjat från min morbor . Last song hette filmen vi va på, kan verkligen rekomendera den. men jag varnar de blödiga.
nu ska jag ut med vovven en sväng, sen blir de fredagsmys med antingen filmen slumdog millioner eller the notebook :)
Hanna skrev

Vad roligt ni verkar ha haft det! Kul o va i en annan stad ju :)

Den 2010-05-14 klockan 19:58:30.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo