Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Man bara ÄLSKAR när man får tillbaka pengar på skatten. I Norge hoppade man upp och ner i flera dagar när man fick reda på summan man skulle få. Jag är förvånad att jag kommer kunna det även som svensk. SÅ NÖJD med mitt skattebesked. Det lönar sig verkligen att göra max på skatten när man jobbar. 
 
Annars har min fredag varit ganska innehållslös. Var i skolan från tio till halv tre. Kort "redovisning" (om man ens kan kalla det för de) och sedan övade vi på att skriva olika texter utifrån t.ex. medborgarförslag, motioner m.m. Kände inte att jag fick ut så mycket av dagen, tyvärr.. 
Efter skolan åkte till ICA Maxi och köpte mig lite godsaker inför helgen. Köpte mig även ett par nya mjukisbyxor och en blomma (vuxenpoäng för mig)!. Åkte sedan hem till min lilla stuga, gick ut på en promenad och pratade med både mamma och pappa. Lagade mig en god fredagsmåltid bestående av pommes (i ugn) och kyckling. Sedan dess har jag suttit klistrad framför tv:n. Är så fruktansvärt trött! Kanske beror på att jag har börjat få i mig mer syre från promenaderna. Välbehövligt alltså. 
 
Nu blir det sängen för min del så jag orkar med morgondagen! 
/ Desireé. 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo