Vår!!!!

Det är illa när man är tvungen att gå tillbaka och kolla vad man skrev i sitt senaste inlägg!.. 
Tänkte göra ytterliggare en sån där fin sammanfattning jag brukar göra när jag inte skrivit på ett tag:
  • Jag var i Göteborg 6-9 mars! Hade en superrolig helg med de bästa! Lelle och jag mötte upp Tove och vi gick för en fika innan vi åkte hem till lägenheten. På lördagen kom Emelie upp och på kvällen gav vi oss ut på Sticky Fingers där vi hade två uppdrag var som vi alla lyckades göra. Vi gick sedan vidare till Gretas som är en gay-klubb. Hade hur som helst en jätterolig lördag och helgen var välbehövlig! 
  • Haft en tenta som jag typ bara vill skratta om. Så många sidor med info om så många olika grejer, men bara fyra frågor! herregud.. 
  • Var ute nu i helgen också fast denna gång med mina klasskamrater. Vi gick först till studentpuben (sjösjukan) och sedan gick vi till Harrys för att äta en hamburgertallrik. Vi gick sedan till Stars and Stripes och där blev vi kvar till kvällen var slut och jag tog bussen hem till Färjestaden. 
  • Har fått ett sommarjobb! På Handlar'n på Saxnäs camping i en matbutik. Ska bli roligt. Dock typiskt att jag flyttar från Öland så ska jag så klart få ett jobb på Öland. Ölandsbron och jag kommer bli Bff:s!
    (Har även fått jobb på Ölands Djur- och Nöjespark men kommer tacka nej till det).
Det är väl typ det jag har varit med om. Har varit ledig i två dagar och det är väldigt tråkigt. Men jag har börjat träna igen så jag har nått att sysselsätta mig med och man kan ju inte låta solen gå till spillo! Så skönt med fågelkvitter, blommor och sol. Älskar våren!! 
 
I helgen ska jag på bio med Hanna som jag träffat två gånger sedan januari! Vi ska se "Insurgent" på lördag. Blir trevligt! 
Har även bokat in en Ullaredsresa med fyra klasskompisar den 19-20 april. Vi ska sova över i en stuga, shoppa och bara umgås och ha det kul! 
 
Nu ska jag ut och gå! 
Ha de,
Desireé.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo