Tio saker om mig

Berätta tre saker om dig själv som ingen vet?
– Jag är väldigt osäker. Tycker inte att jag duger och funderar ofta på vad andra tycker om mig. (Men detta är nått jag försöker bli bättre på). 
– Av och till funderar jag på om min utbildning (journalistik & medieproduktion) verkligen är rätt för mig. (Men då tänker jag på de höga betygen för min drömutbildning och hur kul det är med medieproduktion så känns det lite bättre). 
– Jag älskar gosedjur! Ja, jag är 22 år.. MEN de är så mjuka och gosiga och söta.. Men jag har nog med Elof (elefant) och I-or (åsna) så de räcker gott och väl (för tillfället). 


Vem/vad fick dig att skratta senast?
– När jag kollade på "How I Met Your Mother". Barney och Ted var fulla och gjorde massa dumheter!

 

Cola eller Pepsi?

– Pepsi. (Men tycker inte smakar någon större skillnad, men pepsi känns mindre...söt).

 

Para ihop 100 par strumpor eller stryka 3 gräsligt skrynkliga skjortor?

–Gräsligt skrynkliga?! hahaa. Jag är ju lite lat av mig så väljer nog de gräsligt skrynkliga skjortor. Kan vara en utmaning och kanske får jag mig ett skratt på köpet!

 

Favoriträtt?
Kyckling har blivit en storfavorit! Pommes/potatis i ugn - Yummi! Men blomkål med bacon är inte heller fel!

 

En person du beundrar?
Mamma. Hon är otroligt stark och har varit med om så mycket det senaste året, men ändå står hon stadigt på sina två ben och har även tagit ett jättebra beslut som kommer göra henne gott. Hon tänker på vad som är bäst
för henne. Jag är en stolt dotter

Om du fick tre önskningar:
Resa jorden runt med valfria reskompisar - gratis (såklart). 
– Den vanliga: vinna massa pengar. Jag skulle då vilja volontärarbeta, köpa boende i London, bygga ett eget hus, betala av pappas och mammas alla lån och ge massa till min underbara föräldrar. 
– Att ingen i min närhet ska dö (inkl. mig då). (Ja, jag kanske är självisk men när den dagen kommer som någon i min lilla familj går bort, den dagen kommer inte jag överleva).

 

Vilken är din bästa egenskap?
 
– Jag är snäll.

 

Och sämsta?
– Enligt mig själv - min blyghet. Enligt andra är jag inte blyg.. Men jag är dålig på konflikter; så i dessa situationer blir jag blyg. Jag är lite konflikträdd (men det är också något jag jobbar på). 

 

När ingen ser dig, vad gör du då?
– Hahahaaa! Sitter bh:lös med mjukisar och en stor t-shirt och kollar på tv. 
 

 

 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo