Tis

Tisdag. Lyssnar på One Direction och försöker få min hjärna lite smörjd med kaffekick. Men fortfarande lika seg.. Bara FYRA dagar kvar till 1D, ja, jag ser fram emot det som sjutton! Roliga är barnen på skolan, de påminner mig även varje dag om hur många dagar det är kvar. Så glömmer det inte direkt heller.. Bara två dagar tills skolavslutningen, shit vad fort det har gått!
 
Idag ställde en av barnen, åtta år gammal, frågan; "Desireé, kommer du någonsin skaffa pojkvän?" Vad svarar man? hahaa, i mitt fall svarade jag att jag är kräsen, och då fick jag även förklara vad det var. Barn är underbara ibland. 
 
Och det är exakt en vecka en jag skrev och har inte varit ledig en enda dag sen dess. Men cash tjänar jag! Jag har börjat spela Sims 3 igen, mitt sätt att koppla av. Har även sätt två filmer "The Butler" och "12 years of slave". Butler rekommenderar jag, den andra oxå men den var lite seg och lång.. Jag har gått, druckit vin, läst bok och smashat min arm rakt in i dörren. Fortfarande väldigt öm och svullen två dagar senare. Aj.. Sen har världens bästa hund fyllt år på nationaldagen (6/6) och han fick massa packet så han blev dålig i magen. 13 år fyllda, 98 i människoår. 
Jag har klippt mig lite idag hos en kollega. Jättenöjd, och nu känns det inte som en mössa på huvudet längre! Har även varit hemma hos klass 5:s lärare och ätit vofflor, jag gjorde dem.
 
Hejdå
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo