Jag har väntat på ett regn

Börjar inlägget med ett grattis i efterskott till mig själv. Igår var det nämligen TVÅ hela år sedan jag tog körkort, så prövotiden är över. Som med allt annat tycker jag tiden går otroligt fort, känns som man snart sitter där i gungstolen med garn och stickor i famnen medans barnbarnen springer omkring sig. Hoppas inte det händer på väldigt många år, så nu får du sakta ner Tiden! Men planerna om nästa år ska bli otroligt kul, så gå lagom snabbt.. Okej?! 
Igår, söndag kollade vi som vanligt på film. "Speed", "Highroad" och "Fight Club". Tre väldigt olika filmer, verkligen med olika "bra-gjord-het".
Idag är Hanna hemma från jobbet, så i morse var vi på gymmet. Där var det ett tag sedan man var.. Får börja med det igen, man mår otroligt bra! Nu är hon på tur för egen hand och ska lämna in timelistan så jag sitter i sängen och lyssnar på musik. 
Ska snart gå och göra lite mat till mig själv och sen bär det av till jobbet.
Ha en toppendag! :) 

Lite kul från helgen då Lelle och jag sett ett klipp på youtube för länge sedan om en tjej som får afrokrull av att virra upp håret med toapapper. Det funkar, dock måste man ha små slingor och vänta med att håret har torkat. Men det hade vi inte tålamod med.! Enjoy!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo