Grisen gal i granens topp..

Börjar med att jag hatar svenskas nya internet. Inlägget jag precis skrev försvann så det är bara att börja om!! Förhoppningsvis blir det lika bra.. 
Det är allafall torsdag idag, och imorgon kommer fredag!! (Visst är jag duktig som kan veckodagarna!?) Så jäkla gött de ska bli! Veckorna rullar på fort nu på hösten vilket är bra för då kommer vintern och därmed julen fortare. Längtar som sjutton tills man får börja med julklappsinköp, första snön, advent, träffa finaste familjen och kära hemlandet Sverige. Men innan de godheterna kommer väntas halloween. Vi har pratat lite utklädnader nu på kvällen och jag tycker de är asgrymma! Men man kan juh ändra sig, halloween är trots allt om några veckor. Då kommer även Emelie hit, vilken ska bli jättekul! 
Kan även berätta för er att jag var på en intervju på manpower idag och fick jobbet. Dock krockar det med det jobb jag har nu, men det löser sig säger min goda ängel på axeln. Känns bra att få heltid tills november då det är hälften av den skatt jag betalar nu, awsomeeee! :D
Nu ska jag krypa till kojs, och Hanna vill nog snart att jag släcker lampan i taket då hon själv är för lat för att göra de! ;)
Godnatt

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo