Legend

Steg upp ur min sköna säng klockan fem igår, sen drog jag mig mot Osls sentralstation och satt mig på tåget mot Fetsund. Jag och min kollega Lise steg av vid Lilleström för att byta tåg. När vi satt på tåg nummer två kom det en kontrollant och frågade efter biljett. Vi gav fram vårt resekort med en extra biljett på för zoner utanför Oslo. När han kollade kortet sa han att vi inte stämplat vilket Lise gjort i Oslo, men inte jag. Han såg vår extra zonbiljett, men sa att vi skulle få bot pga att vi inte stämplat i Lilleström. Båda Lise och bara "Va?" - "Måste vi stämpla i Lilleström också?". Efter att en annan kontrollant kom så sa de att de gick av med oss ut i Fetsund för att kolla så att biljetten var "på". När jag drog mitt kort på automaten lyste det rött, två gånger. Lise testade och den lyste grönt. Då prövade kontrollanten att dra kortet och då lyste min grön också. Snacka om hjärtklappning!!! Vi slapp bot som tur var! Vilket jävla system! Nästa gång stämplar vi i Lilleström innan...
Annars rullade dagen på någorlunda, dock fick vi vänta ett tag på att börja arbeta men sen så. När jag kom igen åkte jag till gymmet en sväng, sen blev det mat för Hanna och mig.
Kvällen spenderades med filmsnuttar tills vi bestämde oss för att se "I am legend" som jag vilat se sen den kom på bio! Somnade dock ett ögonblick.. Var så trött..
Kan tala om att det var riktigt skönt med sovmorgon idag!! Får se vad dagen har att erbjuda..!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo