Grönt veckoslut!!

Mötte upp Lelle och Ämlii i Vimmerby, gick lite ärenden sen åkte vi mot Gamleby och grönt veckoslut. Vi mötte upp Hanna och Emma innan vi bar oss upp mot skolan! Mest skolbarn på fredagen och inte så mycket stånd, men vi gjorde de bästa av situationen! Efter att vi varit där en sväng åkte vi till Västervik och köpte bland annat grillmaterial. Blev att grilla kött och gosaker i Gamleby innan vi gjorde iordning oss för festen på kvällen. Träffade många "gamla" bekanta och vi hade en väldigt trevlig kväll!
Lelle och jag sov i bilen där festen var. När vi vaknade dagen efter såg de ut som vi var på en sopptipp.. Till råga på de hade min bil stannat så bad Emma komma upp o hjälpa mig att ladda batteriet. Och till råga på de kom vaktmästarna och en polisbil upp till platsen. Emma och Hanna åkte hem för de hade brottom, men Lelle och jag stannade kvar och städade. När vi var klara kom några elever upp och hjälpte till att kolla lite i diken runt om.
Allt löste sig alla fall och vi kunde röra oss ner mot skolan för dag två på grönt veckoslut. Denna dag var mycket roligare! Mer människor och mer aktiviteter! Det var två roliga dagar! När vi skulle hämta bilen var batteriet dött igen (Lelle kom på att kylväskan hade stått i eluttaget och tagit slut på batteriet..), men vi fick hjälp och vi kom hem välbehållna, utan böter och lyckligare än någonsin!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo