15/1-12 Oslo

Mamma och pappas önskan är att jag ska skicka en studentbild till dom så att de kan förstora + rama in den. Blir intressant vad dom väljer.. Medans jag laddar upp de andra tänkte jag skriva ett litet blogginlägg och kanske lägga upp lite bilder. Har sett en del nu, mest från Gamleby dock. Jag har faktiskt inte kvar "känslan" som satt i hela sommaren, men saknar fortfarande vänner som man inte träffat sen studenten. Att flytta till Norge var behövligt för min del! Jag VET att jag hade gått hemma för att fundera ut vad som skulle hända nästa dag. Nu har jag jobb, boende och ett lyckligt liv! :)
Idag åkte vi alla fyra ut till Bygdöy för att gå en liten runda (det var en väldigt liten runda). Hanna, Lelle och jag åkte sedan mot JobZone för att lämna papper, sedan vidare hem och sen gå en tripp till Filip mf för att kolla in lägenheten. Kvällen tillbringades med matlagning, två avsnitt av "How I met your mother", tvättning och sedan en film med Lells - "Shark Night". En bra men störd film som man blir irriterad på.. Vi smälte choklad och doppade banan och ananas. Smarrigt! OHJAAA!
Nu är bilderna uppladdade.. Herregud säger jag bara.. Om man kunde backa tiden, få byta klänningen, ta nya fina foton och bara bry sig om det. Men de duger så att säga.. Nu blire sängen.
Natti!

Suddis!
mother skrev

Vilka underbara bilder på Sudden vilken fläkt,fart.liv,glädje, härligt!

Kramar!!!!!!

Den 2012-01-16 klockan 16:22:16.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo