Dagens WOW

Börjar med att säga "WOW!". Såg precis filmen "Burlesque" och shiiit vad bra den va! Och Christina Agulera, hennes röst är att dö för! WOW!! Se den om ni inte sett den! :)
Idag gick jag i ett område väldigt nära där Filip och jag gick andra dagen då jag börjat jobba. Det var lite flashbacks från när jag börja jobba tills nu.. Vad mycket människor man träffat, vad jag har utvecklats som person, vilka fina (och inte lika fina) platser jag har sett och framför allt, vad tiden har gått fort! Kan inte annat än säga att jobbet på Securitas Direct har varit annat än bra, jag har lärt mig så mycket och kunde inte fått en bättre start på arbetslivet i Norge, men nu vill jag snart ut på nya äventyr, får se vart mina ben bär mig nästa gång!
Nu ska jag göra först krypa ner i sängen och sen göra lite läxa som jag själv har gett mig innan jag somnar! Annars gör jag det imorgon!
Nattinatt.
UkrainaskaAraben skrev

Tja! Fin blogg du har :)

Har bara en fråga - det är nämligen så att jag ska på intervju hos Securitas Direct för att få jobb. Jag undrar då om hur länge du har jobbat där och om det verkligen är ett seriöst företag och inte nån som blåser en?



Hoppas på svar :) Mvh Chadi

Den 2012-01-09 klockan 20:38:04.
http://chadi.devote.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo