Första jobbdagen..

..efter semestern. Känns gött att komma igång igen men denna dag var inte den bästa börja-jobba-efter-semester-dagen. För det första tidsbekymmer, spöregn slutet av dagen, kvinnobekymmer, ont i baksidan av foten och jobbiga norrmän. 
Innan regnet kom ner från skyn kom det fram en fet gubbe till mig. Han undrade om jag visste vad enkelriktatskyltarna betydde. Trodde först att han skojade. Sen började han skylla på att det var vår skyldighet att ta ner skyltarna eftersom vi ledde trafiken fram och tillbaka från båda håll. Han "hotade" även med att anmäla till polisen som har kontor precis där vi står. Då fick han svaret tillbaka - "Polisen har själv åkt mot enkelriktat". Han svarar då med att det inte har med saken att göra..! Ehm, Va?! Han går sakta bortåt medans han ännu en gång säger att vi måste ta ner skyltarna. Då kläcker jag ur mig - "Ta ner skyltarna själv då om du är så jävla duktig!" 
Är han någon jävla polis eller!?! Norrmän, norrmän.. 
Nu är jag alla fall hemma efter denna minst sagt stormande dag. Tagit mig en varm dusch och satt på mig min kära onepiece. Ska ta mig lite att äta och sedan blir det något avsnitt av bästaste serien Sons of Anarchy! Lööööööööve! 
(Hoppas morgondagen blir bättre..)
daddy skrev

haha ja de e rätt säg till dom bara. haha

Den 2012-08-07 klockan 18:14:15.
lelle skrev

hahaha. u go girl!

Den 2012-08-08 klockan 12:14:46.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo