Börjar jag bli en morgonmänniska?!

Vaknade runt åtta idag och det är tidigt för mig. Men kan inte tvinga mig själv att sova så jag gick upp, åt frukost och sedan dess har jag typ suttit här. Varför jag inte skrivit någon inlägg sen måndags är för att internetet inte har fungerar. De har gjort internetet snabbare och bytt till fiberinternet.. 
Har en ledig fredag idag, men chefen ringde förut och frågade om jag kunde jobba imorgon. Såklart kan jag de, lite segt att jobba en lördag med de är "bara" sex timmar.
Får se när Hanna kommer hem idag och vad vi hittar på! Förhoppningsvis kommer Ismet (ägare av föreningen) och fixar lite grejer till rummet som vi vill ha/behöver. Vi har lite för mycket grejer och lite för lite förvaring..
Ni kanske vill veta vad jag gjort de senaste internetfria dagarna? 
Har faktiskt varit skönt att inte ha internet. Dock ska jag söka nytt jobb och lyssna på vissa låtar men annars har det varit en lättnad! 
Jobbat måndag-torsdag, inte jättemånga timmar (därav nytt jobb..) men det har funkat ändå! Har jobbat med en man från Irak som bor i Norge. Han är CP! Han är mitt största hatobjekt just nu. Alla fall.. Han är dålig på att kommunicera, han är rädd för att stoppa bilar och är allmänt konstig.. I torsdags jobbade jag själv med honom för de bara behövde dirigenter i en-två timmar.. Dirigerigen gick bra, överraskad själv att jag inte tappade humöret. Påvägen hem började han dock prata religion.. Ohnooooo. Jag är ateist, men har absolut inget emot dom som tror på något. Han började tala om att män med skägg är mer attraktivt, att jag måste ha något att tro på för att få ett bättre liv, att jag bör läsa någon jävla bok som han tror ska vända mig.. Det funkar lixom inte på mig. Jag är döp i kyrkan, jag är konfirmerad men jag tror inte på något för de. Han är inte den första och säkert inte den sista som ska prata religion med mig och försöka vända mig till de "bättre".. Punkt slut.
Nu ska jag göra någonting och sen ska jag göra något annat. Ha deeee!! 
Från när mamma var hos mig i Oslo. (Har inte lagt in några bilder från mobilen än..) 
daddy skrev

haha de e rätt säg till dom bara. de e bäst utan de religösa.

Den 2012-08-10 klockan 18:41:22.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo