En liten uppdatering..

Vart ska jag börja?! Tisdags och onsdags hände de inte allt för mycket, de vanliga..
Men på torsdagen klockan 7.10 lämnade jag Oslo tillsammans med Nils för att åka hem och hälsa på föräldrarna i Frödinge. Resan gick bra, var lite seg ibland. Väl hemma i Vimmerby hämtade Lelle upp oss och skjutsade hem mig. Båda mina föräldrar hade ingen aning om att jag var påväg hem, utan det var en stor överraskning när jag steg ur bilen när mamma satt och åt och när jag skrämde pappa efter att han kom hem från jobbet på natten. Båda var i chocktillstånd över min hemkomst, men ja var såklart välkommen hem!
I fredags bar jag mig av mot Hultsfred för att gå på Emelies kalas hon anordnat.
GRATTIS till tjuge år ännu en gång Emelie!
Senare på kvällen bar vi oss ut till Metropol och festade. Inte så många där men var roligt endå!
I lördags var familjen Rongeman uppe hos morbror Anders och Elisabeth, grillat med potatisgratäng och chokladpudding med grädde och jordgubbar till efterrätt! Smarrigt.. Vill även nämna att man vill sno någon av deras fem hundar! Så gosiga!
Idag har mamma, Elisabeth och jag varit en sväng i Västervik och besökt biltema, de nya dollarstore och en sväng på ica maxi för att köpa allergimedicin! Ja.. I Oslo har man ingen allergi, men så fort man kommer hem ska man nysa, ha teppt näsa och tillråga på de ska man ha lite ont i halsen oxå..!!
Snart blir det den efterlängtade pommesen och kött i smördeg!! Mums!!
Ha deee..
Puss&Kram!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo