Mitt liv i Oslo..

Tredje dagen på jobbet var den roligaste dagen hittils. Vi övade på att knacka på hos kunder och öva på vår pitch -(intresseväckande). Jag var med Hanna och en kille som heter Kristoffer. Vi flamsade mest och var allmänt okoncentrerade, men kul hade vi! Pitchen är det svåra tycker jag,, och sen ska man typ trycka sig in genom dörren,, men de e ett jobb så.. HÄR SKA TRYCKAS!;)
Vägen hem spöregnade de, de va floder på Oslos gator,, en gubbe sprang ut på ett ställe som översvämmats och började "gräva" bort saker från vattenbrunarna. Lite skoj att kolla på faktiskt, speciellt när han var barfota!
Efter att ätit pulverpannkakor eller "favoritpankakor" som de heter, gick jag sedan ut o gick en sväng i min ensamhet (va inte direkt ensam, men Hanna följde inte med) för att leta P-plats till mor och far tills de ska komma o hälsa på mig, dagen innan min födelsedag. :) Gick även en sväng bortåt och kollade på lite översvämningar.
"Dorm Daze" blev kvällens film - vet inte riktigt vad jag har att säga om den, men den dög. Lite smått irriterande, roligt och allmänt knäpp på samma gång!
Nu blir det nog snart sängen för jag är trött!
God natt. KRAAAAAM.
daddy skrev

haha ja se regnar gör det i norge.

Den 2011-09-07 klockan 22:07:12.
Desiréé skrev

En aning,, pissigt att jag inte hittade regnjackan när jag var hemma..!

Den 2011-09-10 klockan 23:48:48.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo