Lite om mig..

Kände för att skriva av mig lite.. Dock borde jag ligga i sängen nu, men sitter och chattar med Alexandra och lyssnar på massa bra musik!
Jag är en tjej inne på mitt nittonde år. Ja, jag gillar att skriva siffror med bokstäver för att det ser mycket finare ut! Mina mellannamn är Olivia Kimberly, men kalla mig Desirée för det är mitt tilltalsnamn. Alla säger dock inte Desirée utan jag har smeknamn, bland annat lyssnar jag till namnen RayRay och Dressman. RayRay kommer från Desiray, Desirayray - RayRay. Dressman kommer från Desirée - Dress *Dess* och 'man' från slutet av mitt efternamn - Dressman. När jag var liten kallade väldigt många mig för Desse, gillar dock inte de.. Har aldrig gjort, kommer aldrig göra.. Gillar mina nuvarande! :)
Jag är från en lite socken, kallad Frödinge. Kanske hört talas om Frödinge Ostkaka, kladdkaka, tårtor?.. Ja, precis! Där kommer jag ifrån! Frödinge ligger en mil från Vimmerby ("Astrid Lindgrens Vimmerby"). Jag tror ni fattar.. Ursprungligen kommer jag från pappa, men kom ut ur mamma.. Fattar inte riktigt?! Hur kom jag dit.. :O *HAHAHA*
Just nu bor jag i Oslo/Norge, har alltså flyttat hemifrån för andra gången. (Eller blir det tredje, jag flyttade juh först från pappa till mamma.. Äsch!) Flyttade första gången då ja var sexton och skulle börja gymnasiet. Gick på naturbruksgymnasiet i Gamleby med inriktning djursjukvård.. blablabla.. Norge skrev jag om nu .. Kom till Norge den 21 augusti så har nu varit här i tre månader och tjugotvå dagar!! Shit vad tiden har gått fort.. !! Jag jobbar som säkerhetskonsulent på Securitas Direct och har gjort det i tre månader och nån vecka typ .. Förutom jobb har jag faktiskt en liten fritid.. På min fritid här i Norge gör jag inte allt för mycket .. Tvättar *skoj* (jag var ironisk om du inte fattade de.. :P), lyssnar på musik och sitter vid datan.. Vilket liv! På helgerna brukar jag dock hitta på massa skoj med mina kompisar Emma och Hanna. Gå runt på stan, kolla film, laga mat tillsammans - bara ha roligt helt enkelt!
Jag har en del intressen faktiskt. Jag har älskar djur, har en familjehund hemma som betyder allt för mig! Sudden, tio och ett halft år gammal golden retriver hane. Hemma finns också en mamma och en pappa. Marianne och Christer. De är mina två största förebilder. Jag ser verkligen upp till dom och uppskattar dom väldigt mycket (även att de inte gav mig en lillebror..) De tar upp en stor del av mitt hjärta. Jag älskar mina lilla annorlunda familj över allt annat! Förhoppningsvis får man själv en familj, med man och barn och allt det där.. Men inte än! Jag är för liten, jag är juh bara barnet.. Eller?! Bara ett år, inte ens de, tills jag fyller tjugo! TJUGO! 20! (Ja, jag skrev precis med siffror. Men de e för att jag inte gillar att jag ska bli tjugo!) Enda positiv e väl egentligen att man får gå på systemet.. haha. Aja, intressen.. Musik gillar jag. Har sen jag kommit till Norge börjat tycka om rapp mer och mer! Även dupstep. Ja eller hur?! *Va fanken är de* De va min tanke då jag för första gången fick höra de av min kollega Ludwig. "Genren karakteriseras av mycket bas, sparsamma rytmer och en ofta mörk karaktär." - Wiki. Testa, Skrillex är riktigt bra! Rock/pop gillar jag mycket.. Okej, jag gillar nästan alla musikstilar, UTOM dansmusik, gubb/tantmusik! USCH!! Jag har börjat gilla att shoppa lite mer nu,, när jag var liten var det de värsta som kunde hända mig typ! hahaha. Gillar att se filmer och att läsa böcker. OM ni inte läst Harry Potter böckerna borde ni göra de! Även ifall ni hatar filmerna, de e totala motsatser. Action, drama, romantiskt, komedi, är mina favortitgeneres inom film! Gråtfilmer har en speciellt plats.. Jag älskar att äta..! hahah. Okej, nu måste jag gå o sova,, har en stor dag imorgon!!
Men några saker ni inte vet kan vi knappra in..
- Det tar minst fyrahundra (400) år att kolla igenom alla klipp på youtube!
- Jag har en växande fobi för spindlar (ganska vanligt). Hatar även fötter!
- Har haft nageltrång fem gånger, på båda mina stortår! Fy va ont de gör!
- När jag var liten ville jag bli veterinär, sen delfinskötare, polis och sen tydligen djursjukvårdare.. Nu har jag inte den blekaste!
- Jag har ridit kanske åtta år av mitt liv.
- Jag är blond och blåögd. Just nu är jag mahogny-färgad.
- Om 86 dagar, 9 timmar och 45 minuter finns det 7 biljoner människor i världen.
Nu blir det sängen!
Nattinatt!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo