31 Desember 2011 Frödinge

Nu är det bara några timmar kvar tills år 2011 är över. Detta år har flugit iväg så fort att jag inte riktigt har hunnit tänka över vad jag har gjort. Fick tips från Hannas blogg att skriva lite om vad jag gjort under 2011. Så här är en liten sammanfattning, som kan behövas för min del alla fall..
I januari började jag min sista termin på naturbruksskolan i Gamleby. Fast nej, början inte skolan på direkten utan jag drog till Växjö på praktik med Emma Johansson. (Hade jag nästan helt glömt..) Jag var på Växjö Djursjukhus och jag lärde mig väldigt mycket och fick en riktig upplevelse av det jag hade läst i snart tre år. Praktiken slutade sedan den 25 februari och DÅ drog vi tillbaka till skolan för ännu mer lärande. Sista terminen innebar lite pluggande, mycket gemenskap med vänner och såklart en del festande. Vår lägenhet fick tåla mycket under den perioden.. Bland annat mosade Jennie och jag toadörren, men det är en annan historia! ..
I slutet av maj hade vi vår bal. Alla var så vackra och fina att man nästa kunde fällt en tår. I normala fall gick de flesta runt med koskit på brallorna, gräs i håret och var allmänt .. ja..
Sen såklart tog vi alla studenten! Det var nog den sorgligaste dagen på hela 2011. Det var länge sedan jag grät så mycket. Men man kan ju inte stanna där hela livet. På sommaren jobbade jag lite som jordgubbsförsäljare (det sista året!! GÖTT). Sen mot slutet drog jag och Alexandra (för alla er som inte vet, Lelle är Alexandra, Alexandra är Lelle..) mot Borås för att hälsa på Sofia och Göteborg! Vi hade en helt underbart rolig tid tillsammans och det gjorde antagligen att vi kom ännu närmare varandra, för efter det umgicks jag med Lelle nästan varenda dag till den 21 agusti då jag och Hanna drog våra fötter (och TUNGA resväskor) mot Norge - Oslo. Jag gick arbetslös i ca 1½ vecka tills jag fick jobb på Securitas Direct som säkerhetskonsulent. Jobbar fortfarande kvar där och kommer fortsätta. Har utvecklats så mycket som person och träffat många underbara människor. Man lever än gång, varför inte göra det man vill?
Nu har jag varit hemma över jul och nyår men på söndag drar jag mig tillbaka till Norge igen!
Det var mitt år, tänk på hur ditt har sett ut. Nöjd? Det är jag! :)
Får se vad 2012 har att erbjuda. Kommer världen gå under som så många trott?? :/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo