2011-12-13 Oslo

Har tvättat två maskiner med tvätt idag! hahaa, jag låter som värsta lortisen.. Men det var mest bara underkläder, handdukar och påslakan! Nu är det gjort alla fall och det känns riktigt bra! :) Började jobbet lite senare än vanligt, kom dit vid halv tre. Tog bussen och köpte mig en enkelbijett!! Framstegframsteg Desirée, som alltid brukar tjuvåka som 80% av Olsos människor gör.. Men jag tog det säkra före det osäkra idag! Väl framme på jobbet började de SPÖregna! Herregud, det forsade ner vatten från himlen. Man skulle nästan haft med sig schampoo/ tvål och duschat.
Fick reda på idag att vi inte ska utföra säkerhetschekar på jobbet längre pga av att det har varit lite skriverier om att vi inte förklarar vad det handlar om innan vi kommer in.. blablabla.. Men känns bra ändå! Skönt att kunna använda den gamla vanliga trygghetskonceptspitchen! :)
Blött har det varit ute idag! Det är desember, hallå snön vart e du?! Bara det är snö på julafton till nyår så är jag nöjd! Hoppas väderguden håller med mig! Som Filip och jag disskutera förut - "Den andra januari kan det vara 30 grader varmt och strålande sol" Skulle inte vara helt fel!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo